Послання Богородиці, Цариці миру, 25 січня 2021 року через візіонерку Марію Лунетті

  "Дорогі діти! У цей час закликаю вас до молитви, посту й відречення, щоб ви були сильнішими у вірі. Це є час пробудження та народження. Як природа, яка себе дає, і ви, дітоньки, роздумуйте над тим, скільки ви прийняли. Будьте радісними носіями миру й любові, щоб вам було добре на землі. Прагніть Неба, у Небі немає ні печалі, ні ненависті. Тому, дітоньки, знову рішіться на навернення, і нехай святість запанує у вашому житті. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 грудня 2020 року через візіонерку Марію Лунетті

"Дорогі діти! Приношу вам маленького Ісуса, Який приносить вам мир. Він, Котрий є минуле, сьогодення і майбутнє вашого життя. Дітоньки, не дозвольте згасити вашої віри й надії на краще майбутнє, бо ви є вибрані бути свідками надії при кожній можливості. Ось чому я тут з Ісусом, щоб Він благословив вас Своїм миром. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 листопада 2020 року через візіонерку Марію Лунетті

"Дорогі діти! Це є час любові, тепла, молитви й радості. Моліться, дітоньки, щоб Маленький Ісус народився у ваших серцях. Відкрийте ваші серця Ісусові, Котрий дається кожному з вас. Бог мене послав бути радістю й надією в цьому часі, і Я вам кажу: без Маленького Ісуса не маєте ніжності, ані відчуття Неба, яке укрите в Новонародженому. Тому, дітоньки, працюйте над собою. Читаючи Святе Письмо, відкриєте Ісусове народження й радість, як у перші дні, що Меджуґор’є дало людству. Історія стане істиною, що й сьогодні повторюється у вас і навколо вас. Працюйте й будуйте мир через таїнство Покаяння. Примиріться з Богом, дітоньки, і побачите чудеса навколо вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик".

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 жовтня 2020 року через візіонерку Марію Лунетті

"Дорогі діти! У цей час закликаю вас повернутися до Бога й молитви. Взивайте всіх святих на поміч, щоб вони для вас були прикладом і допомогою. Сатана сильний і бореться, щоб все більше сердець притягнути до себе. Хоче війни й ненависті. Тому Я з вами так довго, щоб вести вас на шлях спасіння, до Того, Який є дорогою, правдою та життям. Дітоньки, поверніться до любові до Бога - і Він буде вашою силою й пристановищем. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 вересня 2020 року через візіонерку Марію Лунетті

"Дорогі діти! Я з вами так довго, тому що Бог є великим у Своїй любові й у Моїй присутності. Закликаю вас, дітоньки: поверніться до Бога й до молитви. Мірою вашого життя нехай буде любов, і не забувайте, дітоньки, що молитва й піст творять чудеса у вас і навколо вас. Усе, що робите, нехай буде на славу Божу – і тоді небо наповнить радістю ваше серце й ви відчуєте, що Бог вас любить і Мене посилає, щоб спасти вас та землю, на якій живете. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 серпня 2020 року через візіонерку Марію Лунетті

"Дорогі діти! Це час благодаті. Я з вами й знову вас закликаю, дітоньки: верніться до Бога та молитви, поки молитва не стане для вас радістю. Дітоньки, не маєте ні майбутнього, ні миру, допоки ваше життя не почнеться з особистого навернення й переміни на добро. Зло припиниться, і запанує мир у ваших серцях та у світі. Тому, дітоньки, моліться, моліться, моліться. Я з вами й заступаюся перед Моїм Сином Ісусом за кожного з вас. Дякую вам, що ви відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 липня 2020 року через візіонерку Марію Лунетті

"Дорогі діти! У цей немирний час, коли диявол пожинає душі, щоб їх притягнути до себе, закликаю вас до витривалої молитви, щоб у молитві відкрили Бога любові та надії. Дітоньки, візьміть хрест у руки. Нехай він вам буде підбадьоренням, що любов завжди перемагає, особливо тепер, коли хрест і віра відкинуті. Вашими життями ви будьте відображенням і прикладом того, що віра та надія ще живі й новий світ миру є можливим. Я з вами й заступаюся за вас перед Моїм Сином Ісусом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 червня 2020 року через візіонерку Марію Лунетті

"Дорогі діти! Чую ваші взивання й молитви та заступаюся за вас перед Моїм Сином Ісусом, Який є Дорогою, Істиною й Життям. Дітоньки, поверніться до молитви, відкрийте свої серця в цей благодатний час і підіть шляхом навернення. Ваше життя минуще і без Бога не має сенсу. Тому Я з вами, щоб вести вас до святоcті життя, щоб кожен із вас відкрив радість життя. Усіх вас, дітоньки, Я люблю й благословляю Своїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 травня 2020 року через візіонерку Марію Лунетті

"Дорогі діти! Моліться зі Мною за нове життя всіх вас. У своїх серцях, дітоньки, знаєте, що треба міняти: поверніться до Бога і Його заповідей, щоб Дух Святий перемінив ваші життя й обличчя цієї землі, яка потребує обнови в Дусі. Дітоньки, будьте молитвою за всіх тих, які не моляться, будьте радістю для всіх тих, які не бачать виходу, будьте носіями світла в темряві цього немирного часу. Моліться і шукайте допомоги та захисту святих, щоб і ви могли прагнути неба й небесних речей. Я з вами й усіх вас захищаю та благословляю Своїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 квітня 2020 року через візіонерку Марію

"Дорогі діти! Нехай цей час буде для вас заохоченням до особистого навернення. Моліться, дітоньки, у самоті до Святого Духа, щоб зміцнив вас у вірі та довірі до Бога, щоб ви були гідними свідками любові, якою Бог вас обдаровує через Мою присутність. Дітоньки, не дозвольте, щоб випробування зробили твердим ваше серце й ваша молитва  була як  пустеля. Будьте відображенням Божої любові та свідчіть про воскреслого Ісуса своїми життями. Я з вами й люблю всіх вас Моєю материнською любов’ю. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 березня 2020 року через візіонерку Марію

"Дорогі діти, Я з вами всі ці роки, щоб вас вести дорогою спасіння. Поверніться до Мого Сина, поверніться до молитви й посту. Дітоньки, дозвольте, щоб Бог говорив вашому серцю, бо сатана владарює й хоче знищити ваші життя та землю, по якій ходите. Будьте відважні й вирішіть вибрати святість. Побачите навернення у ваших серцях і сім’ях, молитва буде почута, Бог вислухає ваші благання й дасть вам мир. Я з вами та всіх вас благословляю Моїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 лютого 2020 року, через візіонерку Марію

"Дорогі діти! У цей благодатний час хочу бачити ваші обличчя, перемінені в молитві. Ви настільки занурені земними турботами, і не відчуваєте, що весна на порозі. Ви, дітоньки, покликані до покаяння та молитви. Як природа бореться в тиші за нове життя, так і ви покликані в молитві відкритися Богові, у Якому знайдете мир і тепло весняного сонця у ваших серцях. Дякую вам, що відповіли на мій заклик”.

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 січня 2020 року, через візіонерку Марію

"Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю, щоб ви ще більше молилися, поки у своєму серці не відчуєте святості прощення. У сім’ях має бути святість, позаяк, дітоньки, світ не має майбутнього без любові та святості, бо у святості й радості ви себе даєте Богові Сотворителю, Який вас любить безмежною любов’ю, тому Мене посилає до вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Послання Богородиці, 14 лютого 1985р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні є день, коли даю вам послання для парафії, однак ціла парафія не приймає послань і не живе за ними. Я засмучена й хочу, щоб ви, дорогі діти, слухали Мене й жили за Моїми посланнями. Кожна сім’я має молитися сімейну молитвуй читати Біблію! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 567
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином.

Літургійні читання на свято св. Марка, євангеліста (РКЦ)
Мк 16,15-20 Слова Євангелія від святого Марка В той час Ісус явився одинадцятьом і сказав їм: «Ідіть по цілому світі й усьому творінню проповідуйте Євангеліє. Хто повірить і охреститься, буде спасенний, а хто не повірить, осуджений буде. І такі знамення будуть супроводжувати тих, хто повірив: Моїм Ім’ям виганятимуть бісів, говоритимуть новими мовами, братимуть у руки зміїв; і хоча щось смертоносне вип’ють, їм не зашкодить; будуть покладати руки ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)