ЩОРІЧНЕ ПОСЛАННЯ БОГОРОДИЦІ, ЦАРИЦІ МИРУ, ЧЕРЕЗ ВІЗІОНЕРА ЯКОВА ЧОЛО, 25 ГРУДНЯ 2023 РОКУ

12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цьогоріч. Явління почалося о 14:20 і тривало 6 хвилин. Богородиця передала через Якова наступне послання: «Дорогі діти! Сьогодні зі Своїм Сином на руках хочу всіх вас закликати просити Малого Ісуса про зцілення свого серця. Діти, часто у ваших серцях панує гріх, який руйнує ваше життя, - і не можете відчути Божої присутності. Тому сьогодні, у цей благодатний день, коли благодать шириться всім світом, віддайте Господу своє життя і серце, щоб Господь зцілив їх Своєю благодаттю. Тільки чистим серцем зможете знову відчути народження Ісуса в собі, і світло Його народження освітить ваше життя. Благословляю вас Своїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик».

ЩОРІЧНЕ ПОСЛАННЯ БОГОРОДИЦІ, ЦАРИЦІ МИРУ, ЧЕРЕЗ ВІЗІОНЕРА ЯКОВА ЧОЛО, 25 ГРУДНЯ 2022 РОКУ

12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року. Явління почалося о 14:18 і тривало 8 хвилин. Богородиця передала через Якова наступне послання: "Дорогі діти! Сьогодні, коли світло Ісусового народження освітлює весь світ, особливо прошу, із Ісусом на Моїх руках, щоб кожне серце стало вифлеємською стаєнкою, де народиться Мій Син, а ваші життя - світлом Його народження. Дітоньки, ви живете в неспокої та страху, тому сьогодні, у цей благодатний день, дітоньки, просіть Ісуса укріпити вашу віру та стати володарем ваших життів, адже, діти Мої, лише з Ісусом у вашому житті ви не будете бачити неспокою, але молитись за мир та жити в мирі, і не будете бачити страху, але Ісуса, що звільняє нас від усіх страхів. Я, ваша Мати, що безперестанку чуває над вами, благословляю вас Своїм Материнським благословенням".

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2020 року

12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року, Вона передала через Якова наступне послання:

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2019 року

  "Дорогі діти, сьогодні, у цей благодатний день, в особливий спосіб закликаю вас відкрити ваші серця й просити Ісуса, щоб укріпив вашу віру. Діти, через молитву серцем, віру й діла пізнаєте, що означає жити щирим християнським життям. Багато разів, діти, ваше життя та ваші серця огорне темрява, біль і хрести. Не завагайтеся у вірі й не питайте, чому, бо ви думаєте, що ви самі й залишені, але відкрийте ваші серця: моліться й міцно вірте - і тоді ваше серце відчує Божу близькість і що вас Бог ніколи не покидає, і що кожної миті біля вас. Через молитву та віру Бог відповість на кожне ваше "чому?” і кожен ваш біль, темряву - і хрест перемінить на світло. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2018 року

12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише один раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року. Явління почалось о 13:38 і тривало до 13:47. Богородиця прийшла з малим Ісусом на руках. Вона передала через Якова наступне послання: "Дорогі діти, цього благодатного дня особливо закликаю вас до любові. Дітоньки, Бог безмежно любить, і тому, дітоньки, повні довір’я, не дивлячись назад і без страху повністю віддайте Йому ваші серця, щоб Бог наповнив їх Своєю любов’ю. Не бійтеся вірити Його любові й милосердю, бо Його любов сильніша від кожної вашої слабкості та страху. Тому, діти Мої, повні любові у ваших серцях, довіряйте Ісусові й скажіть Йому своє "так", тому що Він єдиний шлях, що веде вас до вічного Отця.”

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2017 року

"Дорогі діти! Сьогодні, в цьому благодатному дні, закликаю вас, щоб ви просили в Господа дару віри. Діти мої, вирішіть вибрати Бога та почніть жити й вірити в те, до чого вас Бог закликає. Вірити, діти мої, означає віддати ваші життя в Божі руки, у руки Господа, Котрий вас створив і Котрий вас безмежно любить. Не будьте віруючими тільки на словах, але живіть та засвідчуйте вашу віру через діла й через ваш особистий приклад. Розмовляйте з Богом, вашим Отцем. Відкрийте і віддайте Йому ваші серця - і побачите, як ваші серця змінюються та як ваше життя дивуватиметься Божим ділам у вашому житті. Діти мої, немає життя без Бога, і тому Я як ваша Мати заступаюся та прошу Свого Сина, щоб обновив ваші серця і щоб ваше життя наповнив Своєю безмежною любов’ю. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик."

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2021 року

12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року. Явління почалося о 14:25 і тривало 9 хвилин. Богородиця передала через Якова наступне послання: "Дорогі діти! Ви є й називаєтесь дітьми Божими. І якщо б лише ваші серця відчули ту безмежну любов, яку Бог має до вас, вони б Йому поклонялися й дякували в кожен момент вашого життя. Тому, дітоньки, сьогодні, у цей благодатний день, відкрийте ваші серця й просіть Господа за дар віри, щоб воістину могли стати достойними імені дітей Божих, які чистим серцем дякують і почитають свого Небесного Отця. Я з вами й благословляю вас Своїм Материнським благословенням".

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2016 року

На останньому щоденному явлінні, 12 вересня 1998 року, Богородиця сказала Якову Чоло, що тепер він матиме явління щорічно один раз на рік 25 грудня, на Різдво. Так було і в цьому році. Явління почалось о 14:20 і тривало 10 хвилин. Потім Яків передав нам послання: "Дорогі діти! Сьогодні, у цей благодатний день, особливим способом закликаю вас молитися за мир. Діти, я прийшла сюди як Цариця миру і стільки разів вас закликала молитися за мир, але, діти, ваші серця є немирними. Гріх перешкоджає вам повністю відкритися благодаті й миру, які Бог вам бажає дарувати. Щоб ви жили миром, діти мої, маєте мати мир найперше у своїх серцях і бути повністю відданими Богові та Його волі. Не шукайте миру і радості в земних речах, бо це все минуще. Прагніть істинного милосердя і миру, який походить тільки від Бога, і лише так ваші серця будуть наповнені справжньою радістю, і лише таким чином ви зможете стати свідками миру в цьому немирному світі. Я ваша мати і заступаюся за кожного з вас перед своїм Сином! Дякую вам, що відповіли на мій заклик!"

Щорічне Послання Богородиці, Цариці Миру від 25 грудня 2015 року, через візіонера Якова

Дорогі діти, всі ці роки, що Бог дозволяє мені бути з вами, - це знак безмірної любові, яку Бог має до кожного з вас, і знак, наскільки Бог вас любить. Діточки, скільки благодатей вам Усевишній дав і скількома ще бажає обдарувати. Але, діточки, ваші серця закриті,  живуть у страсі й не дозволяють Ісусові, щоб Його любов і мир охопили ваші серця та зацарювали у ваших життях. Жити без Бога - це значить жити в темряві і ніколи не пізнати любові Отця і Його турботи про кожного з вас. Тому, діточки, сьогодні по-особливому просіть Ісуса, щоб віднині у своєму житті ви пережили нове народження в Бозі та щоб ваше життя стало світлом, що сяятиме від вас, і таким чином станете свідками Божої присутності у світі й кожній людині, яка живе в темряві. Діточки, я вас люблю і щоденно заступаюся перед Усевишнім за вас. Дякую, що відповіли на мій заклик.

Послання Богородиці, 25 грудня 2014, через візіонера Якова Чоло

На останньому щоденному явлінні 12 вересня 1998 року Богородиця сказала Якову Чоло, що тепер він буде мати явління щорічно один раз на рік 25 грудня на Різдво. Так було і в цьому році. Явління почалось о 14:40 і тривало 8 хвилин. Потім Яків передав нам послання: Дорогі діти! Сьогодні, в цей благодатний день, хочу, щоб кожне ваше серце стало вифлеємською стаєнкою, в якій народився Спаситель світу. Я ваша Mати, яка вас безмірно любить і піклується про кожного з вас. Тому, діти Мої, віддайтеся Мамі, щоб могла кожне ваше серце і ваше життя покласти перед малим Ісусом, тому що лише так, діти Мої, ваші серця будуть свідками щоденного Божого народження у вас. Дозвольте Богові, щоб освітив ваші життя світлом і ваші серця радістю, аби могли щоденно освітлювати шлях і бути прикладом істинної радості для інших, які живуть у темряві й не відкриті Богові та Його благодатям. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.

Послання Богородиці з Меджугор'я Якову Чоло, 25 грудня 2006

Під час з’яви 12 вересня 1998 року. Мати Божа сказала Якову Чоло, що колись 25 грудня, на Різдво, він матиме видіння. Воно було цього року. Богородиця прийшла до нього з Ісусом на руках. Візія почалася о 15.23 год. і тривала 6 хвилин. Богородиця передала таке послання:Сьогодні великий день радості й миру. Радійте разом зі Мною. Мої любі діти, нині Я особливо закликаю вас до дотримання святості у своїх родинах. Я бажаю, Мої любі діти, щоб кожна з ваших родин освятилася і щоб радість і мир Божий, який вам посилає Господь і нині, запанували у них. Мої любі діти, відкрийте свої серця цього благословенного дня, оберіть Бога і нехай Він займе чільне місце у вашій родині. Я є ваша Мати, люблю вас і благословляю Своїм Материнським благословенням.

Послання Богородиці з Меджугор'я Якову Чоло, 25 грудня 2013 року

На останньому щоденному явлінні 12 вересня 1998 року Богородиця сказала Якову Чоло, що тепер явління він буде мати щорічно один раз в рік 25 грудня на Різдво. Так було і в цьому році. Явління почалося в 15:07 і тривало 8 хвилин. Потім Яків передав нам послання:Діточки, Ісус сьогодні в особливий спосіб хоче поселитися у кожному вашому серці і розділити з вами кожну вашу радість і ваш біль. Тому, діточки, особливо сьогодні загляньте у ваші серця і запитайте себе, чи дійсно мир і радість народженням Ісуса охопили ваші серця. Діточки, не живіть в темряві, прагніть до світла і Божого спасіння. Діти, вирішіть вибрати Ісуса і подаруйте Йому ваше життя і ваші серця, бо лише так Всевишній зможе діяти у вас і через вас.

Послання Богородиці, 25 червня 1999., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні вам дякую, що живете й свідчите своїм життям про Мої послання. Дітоньки, будьте сильні й моліться, щоб молитва дала вам силу та радість. Тільки так кожен із вас буде Моїм, і Я вестиму його дорогою спасіння. Дітоньки, моліться і свідчіть своїм життям про Мою присутність тут. Нехай кожен день буде вам радісним свідченням Божої Любові! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 567
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024 року
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27. “Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином.

Літургійні читання на свято св. Марка, євангеліста (РКЦ)
Мк 16,15-20 Слова Євангелія від святого Марка В той час Ісус явився одинадцятьом і сказав їм: «Ідіть по цілому світі й усьому творінню проповідуйте Євангеліє. Хто повірить і охреститься, буде спасенний, а хто не повірить, осуджений буде. І такі знамення будуть супроводжувати тих, хто повірив: Моїм Ім’ям виганятимуть бісів, говоритимуть новими мовами, братимуть у руки зміїв; і хоча щось смертоносне вип’ють, їм не зашкодить; будуть покладати руки ...



ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)